dimecres, 26 de novembre del 2014

Una porta oberta a la realitat

El passat dia 21 de novembre vam rebre, a l’aula del nivell C2 de català del CNLT, la visita de l’escriptor tarragoní Albert Ventura autor del llibre Ni un pam de net. Durant la visita, entre altres coses, vam poder realitzar-li una sèrie de preguntes, de les quals vam poder obtenir una visió més exacta de com és l’autor i quins recursos utilitza a l’hora d’escriure.
D’una banda, l’Albert Ventura va manifestar que li agraden tots els personatges del seu llibre, ja que cada un d’ells té algun tret seu i també que tots els seus contes comencen en un intent de realitat, és a dir que sempre hi ha una part de la història que no és ficció.
D’ altra banda, l’escriptor va exposar que en cada conte que escriu sempre li agrada deixar una porta oberta i d’aquesta manera que cada lector pugui extreure les seves pròpies conclusions i interpretacions.
En definitiva, el pas d’aquesta persona per la nostra aula no va deixar indiferent a ningú, i tots els assistents vam poder gaudir i aprendre amb les experiències i declaracions d’aquest gran escriptor, a més a més, per arrodonir la visita  ens va obsequiar amb un bon consell per poder obtenir el nivell C2 de català.


Fran Fuentes Moyano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada