dissabte, 15 de novembre del 2014

A un pam de l'Albert

Avui us volem donar una gran notícia: divendres 21 de novembre tindrem l’honor de rebre la visita de l’escriptor tarragoní Albert Ventura. Aquest jove filòleg acaba de publicar el seu primer llibre, Ni un pan de net. Es tracta d’un recull de contes de temàtiques variades que acaben per construir un món propi, ple de subjectivitat i amb una bona dosi de fantasia. Per aconseguir-ho, ha posat especial interès en l’ús acurat del llenguatge, un tret fonamental d’aquesta lectura.  

Parlem d’una publicació recent, editada fa poc més d’un any, d’una extensió que convida a la lectura -no arriba a les 90 pàgines-. Les històries que conté són independents entre elles, farcides de personatges singulars sense rumb fix que cerquen el seu incert camí. Tot això ho trobem ambientat en mons que geogràficament ens són propers -com la ciutat de Tarragona, el Montsant o trams de l’Ebre- però dotats d'una foscor i hostilitat que els transforma i reinterpreta.

En conclusió, es tracta d’un conjunt de microrelats que amb tota certesa us atraparan; un total de catorze històries a les quals podreu afegir llum si us sumeu a la sessió del dia 21.



L’activitat tindrà lloc divendres 21 de novembre a 2/4 de 8 del vespre a les instal·lacions del CNLT (Pl. Imperial Tàrraco, 1, 2a planta).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada