dimecres, 26 de novembre del 2014

L'ALBERT, MÉS A PROP


El passat divendres 21 de novembre, l’Albert Ventura, autor del llibre Ni un pam de net, va venir a visitar-nos a classe del nivell C2 de català del CNLT. La seva visita va ser molt enriquidora ja que ens va resoldre algunes inquietuds que teníem els alumnes, com a lectors del llibre.

Durant l’entrevista que li vam fer, l’Albert es va mostrar molt proper amb nosaltres i vam comentar situacions del llibre que ens havien despertat la curiositat. Uns exemples serien els elements que es repeteixen en moltes de les seves històries;  la poca relació que té un conte amb l’altre i a la vegada la seva similitud, cosa que es veu reflectida en la incongruència de les narracions en les que veiem paisatges reals amb gent aparentment real davant de situacions irreals.

A banda del seu llibre, del qual es mostra molt satisfet ja que es el primer que escriu ell sol encara que anteriorment hagi col·laborat amb altres autors, l'Albert també ens ha explicat les seves properes aspiracions on hi ha lloc pel teatre i la interpretació.

Per tant, vam viure una tarda molt interessant en companyia d’una persona que en un futur no molt llunyà, d’una manera o d’una altra, ens tornarà a entusiasmar.

Toñi Moral German

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada